Prowadzenie stołówek i bufetów pracowniczych
- kompleksowe przygotowanie i prowadzenie punktu sprzedaży
- doradztwo w zakresie tworzenia projektu technologicznego
- współpraca przy wyposażaniu lokalu w sprzęt gastronomiczny
 
 
 
2.
   
Realizacja zamówień na specjalne okazje
- bankiety
- konferencje i szkolenia
- przyjęcia okolicznościowe i świąteczne
- grill & garden party
- obsługa grup wycieczkowych
 
3.
   
Menu
Nasza oferta obejmuje szeroki wybór różnorodnych posiłków przygotowywanych tradycyjnymi domowymi metodami:
- kanapki - przygotowywane ze świeżego, chrupiącego pieczywa
- sałatki - na bazie produktów najwyższej jakości
- wyroby garmażeryjne - zestawy śniadaniowe i przekąski
- dania gorące - zupy, dania mięsne i wegetariańskie, naleśniki, placki ziemniaczane i domowe pierogi
- wyroby cukiernicze - ciasta, ciastka, desery
- napoje - koktajle witaminowe, soki wyciskane z owoców i warzyw
 
 
Vien-War